Exclusief voor abonnees

Chique winkelstraat zit in sukkelstraatje

'Te huur'. 'Sorry, verhuisd'. De commerciële leegstand treft nu ook de Schuttershofstraat. Onder andere Tommy Hilfiger en Karl Lagerfeld trokken er al weg.
Photo News 'Te huur'. 'Sorry, verhuisd'. De commerciële leegstand treft nu ook de Schuttershofstraat. Onder andere Tommy Hilfiger en Karl Lagerfeld trokken er al weg.
Geen Karl Lagerfeld, Burberry of Tommy Hilfiger meer in de Antwerpse Schuttershofstraat. Zelfs de meest prestigieuze winkelstraten in ons land ontsnappen niet aan commerciële leegstand. Waarom wringt het schoentje nu plots ook op de zogenaamde 'A-locaties'?

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rudy bryssinck

  Voor al degene die gaan winkelen en met hun auto voor de deur willen parkeren Kun je best den tram nemen vanuit het centrum Er is geen gemakkelijker alternatief maar er zullen dan de eewige zeikers (dezelfde als auto in de stad) zijn die zeggen dat het openbaar vervoer op niks trekt

 • Willy Scholaart

  ga het eens gaan vragen aan al die voorstanders die alle wagens uit hun stad willen en de LEZ zones in het leven geroepen hebben, ik heb het hier al voorspeld ze zijn bezig met spooksteden te creëren die zullen ingepalmd worden ge weet wel wie...en waar de verloedering in snel tempo zijn opmars zal maken.

 • Mirco Waem

  Het stad is klantonvriendelijk geworden. Gezellig naar stad trekken zoals enkele jaren geleden is niet meer mogelijk dankzij een nultolerantie ivm parkeren en veel te duur parkeerplaatsen indien je toch een plekje vind. De trams en bussen lijken meer op sardines blikjes waar je echt verstikt door overbezetting. Reken daarbijbehorende wegenwerken in en rond de stad en heb je een idee waarom veel winkels moeten sluiten.

 • Tina Colpaert

  Iedereen wil tot voor de deur van een winkel staan tegenwoordig en zeker de rijke even stappen dat gaat niet liever naar dure sportclub om daar op de lopende band te gaan staan! Ook moeten die winkels van huur alleen al massa s verkopen om goed te verdienen!

 • marcel roten

  Zeker zorgen dat de steden autoluw worden en LEZ zones uitgebreid worden dan kunne er nog meer winkels sluiten daar er geen volk meer over de vloer komt !!