Biddende buschauffeur onderbrak rit niet

rv

Vervoersmaatschappij De Lijn is in gesprek gegaan met de biddende chauffeur en heeft hem gewezen op de regels. Uit het onderzoek is gebleken dat de chauffeur zijn rit niet onderbrak om te bidden, maar dat deed tijdens zijn pauze aan de eindhalte. Dat is gebleken uit de GPS-gegevens. De passagiers liet hij al op de bus omdat het regende. “De chauffeur beloofde ons de regels na te leven”, klinkt het bij De Lijn.

Vlaams Belang kreeg het filmpje in handen. Het incident zou op dinsdag 5 februari hebben plaatsgevonden rond 14 uur op bus 30. 
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Yves Verheart

  Wat is dat nu voor disrespect, men laat je dan eerder binnen vanwege de regen en dan wil je hem "exposen"? Ik hoop dat de filmer dit leest, schaam jezelf!

 • Tom Dumarey

  Daarom is mijn pauze heilig. 5 min voor vertrek laat ik reizigers opstappen. De andere minuten zijn voor mezelf om te eten of om naar het toilet te gaan.

 • Sofie De coster

  Volgende keer de mensen in de gietende regen laten staan. Men wilt goed doen en vlaams belang moet weer het slechte in die man zien. Schandalig. Die man was in zijn pauze en dan doet hij wat hij wilt.

 • Sophie DeWolf

  Zoveel buschauffeurs laten mensen buiten staan in de kou of regen. Deze chauffeur liet de mensen nog binnen tijdens zijn pauze (waarin hij zelf mag beslissen dat hij wel of niet doet) en dan krijg hij dit over zich heen. Volgende keer dat volk gewoon buiten laten staan!

 • Michaela Van den Brande

  Ik zie hier geen probleem die man werkt is attent ten opzichte van zijn passagiers en doet zijn werk . Wat is nu eigenlijk het probleem ? Het filmen van deze man vind ik een groter probleem .