Bib Permeke opnieuw decor voor tweejaarlijks vertelfestival

Bibliotheek Permeke
Klaas De Scheirder Bibliotheek Permeke
Op zaterdag 27 april brengen Antwerpen Boekenstad en Permeke de derde editie van het festival Antwerpen Vertelt. Het wordt een feest in Bibliotheek Permeke met vertellingen en verhalen van hier en van ver weg.

Het tweejaarlijks vertelfestival start met een vertelbrunch met Ikram Aoulad en Nigel Williams. Dan volgen de verhalen en vertelsels voor jong en oud. Ongekende verhalen, soms droevig, vrolijk, indringend, humoristisch of stout. Op het programma staan verder nog allerlei activiteiten: een verhalenyoga, vertellingen voor de allerkleinsten, de studio van Stamp Media waarin mensen zelf hun eigen verhaal kunnen opnemen, een presentatie van Mike Pro waarin hij uitlegt hoe hij via YouTube verhalen vertelt, een zandkunstenaar en pop-up vertellingen.

Antwerpen Vertelt wordt door Antwerpen Boekenstad en Permeke. Het festival gaat door van 10 tot 18 uur in bibliotheek Permeke. De toegang is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.