Exclusief voor abonnees

Bestuurder ziet hoe broer met motor vlak voor hem dodelijke crash maakt: “Arne is in zijn armen gestorven”

Arne Erauw, het slachtoffer van het motorongeluk van zaterdagavond.
rv Arne Erauw, het slachtoffer van het motorongeluk van zaterdagavond.
Zaterdagavond is Arne Erauw (20) overleden na een ongeval met zijn motor nabij het Fort van Merksem op de Bredabaan. Hij werd ter plaatse gereanimeerd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij later op de avond overleed aan zijn verwondingen. Zijn vrienden en familie reageren geschokt op het nieuws van zijn overlijden.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Op het fatale moment was Arne samen met zijn broer Maarten en een vriend onderweg naar zijn woonplaats in Merksem. Maarten en zijn vriend reden met de wagen achter hem aan en zagen het ongeval voor hun ogen gebeuren. Ter hoogte van de tramhalte voorbij het kruispunt met de Fortsteenweg zou een voertuig links voor Arne een onverwacht manoeuvre naar rechts gemaakt hebben. Arne stuurde daarop bij, maar verloor de controle over zijn motor en crashte tegen een verlichtingspaal.

Arne werkte in de haven als containertruckchauffeur en had net een huis gekocht waar hij in november met zijn vriendin zou gaan intrekken
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • JAN krommentak

  ik hoop dat de camerabeelden die daar hangen licht kunnen werpen op dit tragisch ongeval

 • Nicolas Ivanov

  Sterkte

 • Benny Paulus

  RIP en sterkte aan zijn familie en vrienden.

 • Sonja Florkin

  Een jonge beloftevolle kerel heel erg veel sterkte aan de nabestaanden

 • Georges Vermeiren

  erg :-( sterkte aan de mensen die achter blijven . zeker aan de broer en de ouders.