Bestuurder dondert met Mini Cooper in ondergrondse garage en vlucht weg

De auto kwam tot stilstand tegen een garagepoort.
Marc De Roeck De auto kwam tot stilstand tegen een garagepoort.
In Mortsel is een chauffeur met zijn auto in een ondergrondse parkeergarage gedonderd. Hij sloeg daarna op de vlucht.

De bestuurder verliest iets voor zonsopkomst de controle over zijn Mini Cooper bij het uit rijden van de Prins Leopoldlei in Mortsel. Als hij de Mechelsesteenweg op rijdt, gaat hij door de middenberm. Hij komt pas tot stilstand nadat hij de snuit van zijn Mini via de kortste weg een ondergrondse parkeergarage in helpt. Daarna slaat de bestuurder op de vlucht. De politie is naar hem op zoek. Bij het ongeval raakt niemand gewond, de Mini wordt getakeld.
19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • guido vermeyen

  Die bestuurder is niet op de vlucht...die is rechtstreeks naar het hoofdkwartier van TOM TOM om zijn gedacht eens te zeggen.

 • André Van Laethem

  Hij zocht de binnenring

 • Wesley Kenis

  Hij was vergeten zij gps in te stellen op "omwegen in België in dronken toestand"...

 • guido vermeyen

  De kortste weg is daarom nog niet de beste weg volgens mijn GPS, die me dat eens zei....wie niet luistert moet voelen !

 • Amaury Hellebaut

  Spijtig want zulke minnietjes kosten een bom geld en hopelijk was hij niet dronken of zit er geen drugs in het spel ..... Anders kan hij naar zijn omium, indien hij er een heeft , fluiten ......zonde van het geld .....