Bekende oud-leerlingen stedelijk onderwijs maken nieuw lied voor 200ste verjaardag

Onder andere Sven De Ridder werkt mee aan het lied
Kristof Ghyselinck Onder andere Sven De Ridder werkt mee aan het lied
Bekende oud-leerlingen van het stedelijk onderwijs zullen voor de 200ste verjaardag een nieuw lied voorstellen op het 200 Festival. Het wordt een aanstekelijk nummer waar oud-leerlingen Sven De Ridder, Clara Cleymans, Liv Van Aelst en SLM enthousiast aan meewerkten. Er wordt ook een videoclip opgenomen. 

Op het 200 Festival ook optredens van talent uit onder meer de Koninklijke Balletschool en de Academies, tentoonstellingen en workshops door verschillende scholen en opleidingen van het Stedelijk Onderwijs, eten en drinken, kinderanimatie, een jobstand en nog veel meer. In een aparte tent kan je luisteren naar boeiende sprekers: inspirerende “Tent Talks” voor het onderwijs van morgen.

Het 200 Festival mikt op 10.000 bezoekers. Met dit event zet het stedelijk onderwijs een feestelijk punt achter de viering van zijn 200-jarig bestaan en kijkt het samen met medewerkers, leerlingen en alle Antwerpenaren hoopvol naar de toekomst.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.