Beerschot Wilrijk opent in juni fanshop in hartje stad

De Beerschotfans krijgen er binnenkort een extra attractie bij:  in hartje stad opent binnen een maand een extra pop-upfanshop.
BELGA De Beerschotfans krijgen er binnenkort een extra attractie bij: in hartje stad opent binnen een maand een extra pop-upfanshop.
KFCO Beerschot Wilrijk opent vanaf zaterdag 15 juni een pop-upfanshop aan Hopland in hartje Antwerpen. De Kielse club werkt daarvoor samen met kledijsponsor Joma. Supporters kunnen er bovendien abonnementen kopen en afhalen. Binnenkort zullen ook de nieuwe clubnaam én het nieuwe logo bekend worden gemaakt. 

Beerschot heeft nog een cadeau klaarliggen voor de trouwe fans: zij krijgen in het openingsweekend van de winkel 10 procent korting. Sommige ‘official Beerschot products’ zullen in beperkte oplage aan de man en de vrouw worden gebracht, omdat er regelmatig nieuwe kleding en gadgets komen. De pop-up zal tijdens evenementen en acties een ontmoetingsplek zijn voor spelers en supporters. De winkel blijft open tot januari 2020. De fanshop in het Olympisch Stadion blijft overigens al die tijd gewoon open.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.