Antwerpse vastgoedspeler koopt in één ruk vijf kantoorgebouwen

Vijf grote kantoorgebouwen in de stad krijgen een nieuwe eigenaar. Het gaat over de eerste vijf gebouwen die je ziet als je Antwerpen binnenrijdt langs de E19 aan de Singel
RV Vijf grote kantoorgebouwen in de stad krijgen een nieuwe eigenaar. Het gaat over de eerste vijf gebouwen die je ziet als je Antwerpen binnenrijdt langs de E19 aan de Singel
Vijf bekende Antwerpse kantoorgebouwen krijgen in één keer een nieuwe eigenaar. Het gaat om Antwerp Gate 1 en 2, Regent, Quinten en Royal House, letterlijk de eerste gebouwen die je ziet wanneer je Antwerpen binnenrijdt via de E19. 

De namen van de kantoorgebouwen - Antwerp Gate 1 en 2, Regent, Quinten en Royal House - klinken misschien niet bekend in de oren, maar toch herkent elke Antwerpenaar ze meteen. Vier van de vijf zijn namelijk letterlijk de eerste gebouwen die je ziet wanneer je de stad binnenrijdt via de E19. Samen zijn de kantoren goed voor een totale oppervlakte van 18.000m2 en een geschatte waarde van zo’n 32 miljoen euro.

Opvallend: na 6 jaar komen de kantoren terug in de handen van een Antwerpse eigenaar. Jomo, een bedrijf uit Brussel, verkoopt de vijf gebouwen aan de Antwerpse projectontwikkelaar Brody, die de kantoren nu een grondige facelift gaat geven.

De eerste gesprekken met een aantal interieurarchitecten zijn intussen al achter de rug. Bedoeling is om zowel standaard bedrijfsruimtes te voorzien, alsook kantoren op maat, coworking spaces en serviced offices. Daarnaast worden ookcatering, een strijkdienst en yoga-lessen aangeboden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.