Antwerpse schepen Van Campenhout herbront in India

Schepen van Sport Ludo Van Campenhout.
GOYVAERTS/GMAX Agency Schepen van Sport Ludo Van Campenhout.

Antwerps schepen voor Sport, Diamant en Markten en Foren Ludo Van Campenhout (N-VA) heeft een 'time-out' ingelast. Hij is in India om te herbronnen. Op de officiële opening van de Sinksenfoor was hij zaterdag de grote afwezige. "Ludo is enkele weken in het buitenland. Het spijt hem dat hij er niet bij kan zijn", zei havenschepen Annick De Ridder, die op de opening dan maar de honneurs waarnam.

Van Campenhout zou in de put gezeten hebben na de recente verkiezingen. Hij stond op de Kamerlijst, maar werd niet verkozen.

Van Campenhout ging in het verleden al meermaals in behandeling om van de drank af te raken. In het najaar van 2017 volgde hij een acht weken lange ontwenningskuur bij Broeders Alexianen in Tienen. Geruchten dat hij zou zijn hervallen, worden door ingewijden tegengesproken.

Ook Bart De Wever bleef weg van de opening van de foor, maar deed daar minder geheimzinnig over: zijn dochter deed haar communie. (BJS/PhT)
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Leo Peeters -Duym

  @Thierry Piette, vind je niet dat die doorbetaling gelimiteerd moet worden, het gaat tenslotte om belastinggeld? En het gaat hier bovendien niet over een ziekte, maar over keer op keer toegeven aan een zwakte (ik moet ook vechten tegen vele zwakten en verleidingen). Waarom moet de belastingbetaler daarvoor blijven opdraaien? Hoeveel kansen moet zo'n vetbetaalde postjesjager nog krijgen?

 • Thierry Piette

  Dieje mens is ziek he. Worden jullie niet doorbetaald als jullie ziek zijn? Awel, hij ook. Wat is het probleem.Alleen omdat hij een bekend persoon is komt het in de media. Ga eens een kijkje nemen in desbetreffende centra's en zie hoeveel mensen daar zijn om van hun ziekte af te geraken. Sommigen slagen daar gelukkig heel snel in, anderen hebben meer tyd nodig.En nog anderen zullen eeuwig ziek blijven.

 • walter peeters

  uitschuivers kunnen altijd gebeuren ,herval ook en dan is het moment dat je even terug trekt om te bezinnen en bekijken waar je de fout hebt gemaakt,veel succes en je bent niet alleen!!!!!

 • Berthie Gijsen

  Zakkenvullers gaan nog meer verliezen in de toekomst.

 • Bart Hollevoet

  Slim. Met wat de belastingbetaler hem hier maandelijks betaalt kan hij daar elke dag 'herbronnen' in Remy Martin