Antwerps schepencollege maakt vuist tegen pesten

Jinnih Beels (sp.a) vroeg het hele college een vuist te maken tegen pesten, naar aanleiding van de Vlaamse themaweek daarover.
RV Jinnih Beels (sp.a) vroeg het hele college een vuist te maken tegen pesten, naar aanleiding van de Vlaamse themaweek daarover.
Politici willen elkaar ook wel eens pesten, maar het Antwerps schepencollege schaarde zich vrijdag eensgezind achter de oproep van Jinnih Beels (sp.a) om een vuist (mét vier stippen) te maken bij de start van de Vlaamse Week tegen Pesten. 

Beels is schepen van Jeugd en Onderwijs. Havenschepen Annick De Ridder (N-VA) kon er niet bij zijn omdat ze in Mumbai (India) zit.

Met de week tegen pesten willen de lidorganisaties van ‘Kies Kleur tegen Pesten’ het thema acht dagen lang onder de aandacht brengen. Er wordt ook samengewerkt met Ketnet.

Jinnih Beels stond erop dat het stadsbestuur het goede voorbeeld gaf. “We werken immers ook aan de ‘grote verbinding’ in de stad.” Volgende week gaat de Onderwijsschepen een aantal Antwerpse scholen bezoeken die projecten uitwerken tegen pesten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.