Antwerpen chocoladehoofdstad tijdens tweede editie van Belgium Chocolate Summit

Op 5, 6 en 7 juni is Antwerpen de chocoladehoofdstad bij uitstek. Nationale en internationale chocoladeprofessionals zakken af naar het Radisson Blu Hotel voor de wedstrijd ‘Beste Praline’, een internationaal chocoladecongres en een bezoek aan het chocolademuseum Chocolate Nation.
getty

De tweede editie van de Belgium Chocolate Summit start met de jaarlijkse zoektocht naar de Beste Praline van het Jaar, beter bekend als de Belgium Chocolate Awards. Op de tweede dag zijn er presentaties en workshops voor vertegenwoordigers van de nationale en internationale chocoladebranche over nieuwe inzichten, mogelijkheden en technologieën op het gebied van chocolade. 19 gerenommeerde chocoladekenners zullen er spreken over innovaties binnen de chocoladewereld. Vrijdag wordt afgesloten met een VIP-experience bij Chocolate Nation en een vrijblijvend bezoek aan enkele Antwerpse chocolatiers via een uitgetekende route. Chocoladeliefhebbers kunnen zich nog steeds inschrijven op www.chocolaterie.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.