Antwerp Giants organiseren Final Four in Sportpaleis

Met de overwinning deze week tegen Nizhny Novgorod schreven de Telenet Giants Antwerp basketbalgeschiedenis.
GOYVAERTS/GMAX Agency Met de overwinning deze week tegen Nizhny Novgorod schreven de Telenet Giants Antwerp basketbalgeschiedenis.
De Basketball Champions League (BCL) heeft de Telenet Giants Antwerp geselecteerd om de Final Four 2019, het  tornooi met de vier beste basketploegen van de Champions League, in Antwerpen te organiseren. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 3 en zondag 5 mei in het Sportpaleis.

Met de overwinning dinsdag tegen Nizhny Novgorod schreven de Telenet Giants Antwerp basketgeschiedenis door zich als eerste Belgische club te plaatsen voor de Champions League Final Four. De Basketball Champions League (BCL) heeft de organisatie van dit internationaal topbaskettornooi toevertrouwd aan de Telenet Giants Antwerp.

De wedstrijden vinden plaats op vrijdag 3 en zondag 5 mei in het Sportpaleis. Naast de Telenet Giants Antwerp nemen de basketteams Brose Bamberg (Duitsland), Iberostar Tenerife (Spanje) en Segafredo Virtus Bologna (Italië) deel aan het tornooi.

Vanaf donderdag 11 april is er meer info over de tickets beschikbaar.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.