Antwerp 10 Miles afgelast door coronavirus, nog geen nieuwe datum bekend

De Antwerp 10 miles wordt geannuleerd door het coronavirus
Klaas De Scheirder De Antwerp 10 miles wordt geannuleerd door het coronavirus
De Antwerp 10 Miles, het populaire loopevenement door de Antwerpse binnenstad, gaat niet zoals gepland door op zondag 26 april, maar wordt omwille van het coronavirus verschoven naar een nog te bepalen datum “in de herfst”. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. “Op de AG Antwerp 10 Miles komen erg veel mensen samen en dus moeten wij als organisator onze verantwoordelijkheid blijven nemen”, klinkt het.

“Het is intussen voldoende duidelijk hoe ernstig we allemaal de maatregelen ter verdere verspreiding van het coronavirus moeten nemen. Die zullen sowieso nog een hele tijd gelden en wij zullen voorzorgen moeten blijven nemen, zelfs eens het normale leven stilaan zou kunnen hernemen”, staat te lezen op de website van de Antwerp 10 Miles.

“Op de AG Antwerp 10 Miles komen erg veel mensen samen en dus moeten wij als organisator onze verantwoordelijkheid blijven nemen. De gezondheid van elke deelnemer, supporter, medewerker, kortom, van ieder van ons primeert! Dus hebben we in overleg met de stad Antwerpen beslist om de AG Antwerp 10 Miles, gepland op zondag 26 april, te verschuiven naar de herfst van dit jaar. Weet dat ook wij - wellicht net als jijzelf - ons er volop voor aan het voorbereiden waren en dit dus ook erg jammer vinden.”

Intussen kan je vanaf 24 april wel al de AG Antwerp 10 Miles virtueel lopen en vanaf nu ook tal van andere events. Zo blijf je bewegen en kan je dat ook virtueel blijven delen met anderen. Check daarvoor zeker het pas gelanceerde Keep Moving platform: www.keepmoving.eu.

Al wie zich al ingeschreven had, krijgt een persoonlijke e-mail.