Academiejaar op Drie Eiken begint in grote aulatent mét dj-feestje

De studenten farmacie, diergeneeskunde en biomedische wetenschappen krijgen hier les, tot de in augustus ingestorte aula hersteld is.
Universiteit Antwerpen De studenten farmacie, diergeneeskunde en biomedische wetenschappen krijgen hier les, tot de in augustus ingestorte aula hersteld is.
‘Brain Stage’, zo heet de tijdelijke tentaula op universiteitscampus Drie Eiken in Wilrijk. De naam heeft ook iets festivalachtigs en dat bleek maandag niet zo toevallig. Ruim vijfhonderd studenten farmacie, biomedische wetenschappen en diergeneeskunde werden maandag onthaald met een foodtruck, drankjes én muziek van dj-duo Masari.

Tijdens renovatiewerkzaamheden donderde op 28 augustus het plafond van de grote aula Fernand Nédée naar beneden. De schade is zo groot dat de aula enkele maanden niet kan worden gebruikt. Gelukkig werd snel een oplossing gevonden in de vorm van een grote tent die naast een grote aula voor 600 man ook een zaal voor 150 studenten bevat. Er is wifi voorzien.

Dj-duo Masari zorgde maandag tijdens het onthaal nog voor een ultiem festivalgevoel. Jeugdvrienden Karl Hermans en Thomas Coppens draaiden in juli op Tomorrowland. Coppens studeerde tot vorig jaar trouwens revalidatiewetenschappen op de UAntwerpen.

De studenten hebben in de tentaula ale comfort van een vast gebouw.
Universiteit Antwerpen De studenten hebben in de tentaula ale comfort van een vast gebouw.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.