Aangepaste dienstregeling voor stadsdiensten tijdens Allerheiligen

Foto Photo News
Op feestdagen zijn de meeste diensten van de stad Antwerpen gesloten. Dat geldt ook voor vrijdag 1 november, Allerheiligen. Op www.antwerpen.be staan de openingsuren vermeld per dienst op de webpagina van de dienst zelf. Die check je best even van tevoren, als je vrijdag van plan bent een van de stadsdiensten te bezoeken. 

Ook de afvalophaling is aangepast voor Allerheiligen. Er is geen afvalophaling op donderdagnacht 31 oktober en op vrijdag 1 november overdag. Je kan uitzonderlijk huisvuil aanbieden tussen 20 uur ’s avonds op zondag 3 november en 7 uur ’s ochtends op maandag 4 november. Het afval wordt dan maandag opgehaald. Alle info staat op de ophaalkalender op www.antwerpen.be.

Op vrijdag 1 november zijn de recyclageparken gesloten. Op zaterdag 2 november zijn ze open.

Wie twijfelt, kan nog tot en met donderdag 31 oktober elke werkdag van 9 tot 17 uur het stedelijk contactcenter bellen voor meer informatie op het telefoonnummer 03/22.11.333. Op vrijdag 1 november is het stedelijk contactcenter gesloten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.