Aangepaste dienstregeling stadsdiensten op Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart en brugdag

Illustratiebeeld
Laenen Illustratiebeeld
Op Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart donderdag 15 augustus en brugdag vrijdag 16 augustus geldt een aangepaste regeling voor de bereikbaarheid van de stadsdiensten. Op feestdagen zijn de meeste diensten van de stad gesloten. 

Zo zijn openluchtzwembad De Molen en zwemvijver Boekenberg wel open op 15 augustus. Ook de stedelijke musea zijn open op donderdag. Het Maagdenhuis is gesloten. De bezoekerscentra van Visit Antwerpen openen wel de deuren op 15 augustus. De bibliotheken, overdekte zwembaden en sporthallen zijn gesloten.

Op brugdag vrijdag 16 augustus werken alle bovenstaande diensten volgens de gewone zomerregeling, inclusief het Maagdenhuismuseum, de bibliotheken en de sportinstellingen die gesloten zijn op 15 augustus.

Geen afvalophaling op feestdag

Op woensdag 14 augustus overdag wordt het afval gewoon opgehaald. In de nacht van woensdag op donderdag en donderdag 15 augustus is er geen afvalophaling. Antwerpenaars uit die ophaalzone mogen uitzonderlijk hun huisvuil de volgende werkdag aanbieden. Het afval wordt dan vrijdag opgehaald. Vanaf de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 augustus en op 16 augustus overdag verloopt de huisvuilophaling volgens de gewone regeling. Alle info staat op de ophaalkalender. Op 15 augustus zijn de containerparken gesloten. Op 16 augustus zijn ze open.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frank Van den Bulck

    Alle info op de ophaalkalender ? Al jaren geen meer gezien !!!