39 (!) roodrijders en 93 ongeduldige bestuurders beboet op Linkeroever

Lokale Politie Antwerpen

De verkeerspolitie heeft maandagochtend tijdens de spits anoniem toezicht gehouden aan het kruispunt van de Blancefloerlaan met de oprit naar de R1 op Linkeroever. Bestuurders die uit de richting van Zwijndrecht komen, moeten daar ‘s ochtends altijd aanschuiven om rechts in de richting van de Kennedytunnel te rijden. Veel bestuurders brengen dat geduld niet op en rijden het kruispunt op om vervolgens af te draaien naar rechts. Dat is verboden en wordt aangegeven door een verkeersbord dat aangeeft dat bestuurders verplicht rechtdoor moeten rijden. Zo werden er maandagochtend 52 bestuurders geverbaliseerd. Op het kruispunt van de Halewijnlaan en de Charles De Costerlaan werd er tegelijk ook controle gedaan op roodrijders. 39 bestuurders negeerden er het rode verkeerslicht. Dinsdag stond de verkeerspolitie er opnieuw voor controle aan de Blancefloerlaan. Toen reden 41 bestuurders het kruispunt op om tegen de regels in af te draaien.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • eddy govers

    De Politie moet controleren daar niets van maar onze zogenaamde verkeersexperten zouden eens moeten leren hoe men het verkeer vlotter door kan laten . Ik heb hier ook al eens enkele keren staan aanschuiven. Het tergend wat men hier gedaan heeft om het verkeer af te stoppen . Pest gedrag kan je zoiets noemen.

  • Hasan Bektas

    Doe dan iets aan de verkeerslichten , maar beboeten is verdientstelijker , pfff