35-jarige man slaat achterruit combi aan diggelen nadat hij boete krijgt

PZ Antwerpen
Een boete uitdelen en als bedanking je achterruit aan diggelen geslagen zien worden. Het overkwam enkele inspecteurs van de lokale politie van Antwerpen donderdag. De 35-jarige agressor kleefde eerste een lange tijd aan de bumper van de combi nadat hij een verkeersboete kreeg. Hij werd gearresteerd en zijn voertuig in beslag genomen.

De 35-jarige man stond met zijn voertuig op het voetpad in de Lange Zavelstraat in Antwerpen-Noord donderdag. Daarop kreeg hij een boete van een patrouille van de mobiele eenheid van de lokale politie. De bestuurder was daar duidelijk niet mee gediend en achtervolgde de verbalisanten in hun combi. Hij bleef bumperkleven achter het politievoertuig. Tot twee maal toe probeerde de politie te bemiddelen bij de man. Tot twee maal toe mislukt.

In de Somméstraat verloor de agressor zijn gezond verstand en verbrijzelde hij de achterruit van de combi. De inspecteurs hadden intussen versterking geroepen en de 35-jarige man kon overmeesterd en in de boeien geslagen worden. Hij verwonde zichzelf bij het stukslaan van het autoraam en werd onder begeleiding naar het Stuivenbergziekenhuis gebracht.

Zijn wagen zal in beslag genomen worden.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick De Dauw

  En wat als het geen politiecombi was geweest die de man irriteerde maar een gewone burger?

 • pascal de bruycker

  @GUY GEIRNAERT , de tijden van de "Rijkswacht" zijn gedaan sedert de affaire Dutroux , de politiemensen zelf ondergingen de hervormingen , niet de politici die dat allemaal beslist hebben...Eens zien hoe jij zou reageren op het moment zelf...sommige mensen zijn zo over hun toeren dat je pas met meerdere mensen iemand kan neutraliseren zonder ernstige gevolgen , dit geldt ook in de medische wereld ( hospitalen , instellingen...); je doet niet wat je wilt...

 • Frank Boulard

  De meeste ambtenaren weten niet wat werken is voor een baas.Soms moet je alles uithalen om de goederen op tijd af televeren .en dan ben je in veel gevallen in overtreding. Maar bij ambtenaren word er geen loon afgetrokken als ze niets doen .

 • maurice snelders

  LG Zavelstraat Antwerpen noord. Hoeft verder geen uitleg. En Guy Bernaert die woont op de parking, dat is wel duidelijk

 • Freddy Sonnemans

  Iedereen die politie, hulpdiensten en ook vuilnismannen aanvalt : 5 jaar(effectieve) gevangenisstraf. Ik vrees dat met onze huidige justitie, het een foei gesprek gaat worden.