11 julifeest: gratis optredens op Grote Markt en Groenplaats

Grote Markt in Antwerpen.
photo_news Grote Markt in Antwerpen.
Het Feest van de Vlaamse Gemeenschap wordt op 11 juli in Antwerpen gevierd met een goedgevuld kinderprogramma op de Groenplaats, gevolgd door een live-opname van ‘Vlaanderen Feest!’ op de Grote Markt. Peter Van de Veire brengt als gastheer de sfeer erin. 

Het feest begint donderdag 11 juli al om 14 uur op de Groenplaats, waar er tot 18 uur kinderanimatie is. Vanaf 14.30 uur zijn er ook optredens. Zo komt Maya de Bij haar dansje doen en er zijn optreden van de KetnetBand, Boembox en het populaire #LikeMe. Foodtrucks zorgen voor hapjes en drankjes.

Vanaf 18.30 uur wordt op de Grote Markt het avondprogramma op gang getrokken met een live dj-set. Daarna, rond 19.50 uur volgt een live-opname van ‘Vlaanderen Feest!’ (vanaf 20.10 uur op Eén te volgen). Onder leiding van de band van Miguel Wiels brengen zij een mix van Vlaamse klassiekers en actuele Nederlandstalige hits. Volgende artiesten treden zeker op: Isabelle A, Metejoor, Suzan & Freek, Bart Kaëll, James Cooke, Tourist LeMC, Niels Destadsbader en #LikeMe. Van 21 uur tot 22.30 uur is het de beurt aan Gene Thomas en de Vlaanderen Boven Band.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.