11 Antwerpenaars bij genomineerden Belgian Fashion Awards

Kleding uit de collectie van Christian Wijnants.
David Devriendt Kleding uit de collectie van Christian Wijnants.
De 37 genomineerden van de Belgian Fashion Awards zijn vandaag bekend gemaakt, onder wie 11 Antwerpenaars. De Belgian Fashion Awards willen creativiteit en innovatie in de Belgische modewereld vieren, en worden op 21 november uitgereikt in de vernieuwde Handelsbeurs in Antwerpen.

Voor de derde Belgian Fashion Awards zijn er genomineerden in zes categorieën, plus The Jury Prize waarvoor geen nominaties zijn. In de categorie ‘Designer of the year’ zijn onder andere de in Antwerpen wonende Christian Wijnants en de Antwerpse juwelier Wouters & Hendrix genomineerd. Uber & Kosher (een Antwerpse visual-artstudio) en Peter Philips (Antwerpse make-upartist) zijn genomineerd voor ‘Professional of the year’. Als ‘Entrepreneur of the year’ zijn Damoy Antwerp en Essentiel genomineerd. Templa (luxe skikleding) en Bernadette (zijden jurken) zijn dan weer als Antwerpse genomineerden voor ‘Emerging Talent of the year’. Quinten Mestdagh (net afgestudeerd aan de Antwerpse mode-academie) is genomineerd voor ‘Most Promising Graduate of the year’, en voor ‘Fashion Brand of the year’ kan het publiek stemmen op de Antwerpse merken Howlin’ en Arte. 

Je kan alle genomineerden bekijken op www.belgianfashionawards.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.