1.363 kg coke gevonden tussen lading koffiebonen in Antwerpse haven

Lading onderschepte cocaïne (illustratiebeeld).
AFP Lading onderschepte cocaïne (illustratiebeeld).
In een logistiek bedrijf in de haven van Antwerpen is maandagochtend 1.363 kilogram cocaïne aangetroffen. Dat meldde het parket van Antwerpen dinsdagnamiddag. Medewerkers van het bedrijf vonden de drugs tussen een lading koffiebonen die van Brazilië kwam. De coke heeft een straatwaarde van ruim 68 miljoen euro.

Personeelsleden van een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven vonden maandagochtend pakketten cocaïne tussen koffiebonen in een container die vanuit Brazilië via Le Havre naar Antwerpen verscheept werd. De medewerkers verwittigden meteen de politie.

“De douane is overgegaan tot de inbeslagname van de lading drugs”, klinkt het bij het Antwerpse parket. “Het onderzoek wordt verdergezet door de federale gerechtelijke politie Antwerpen. Er werd voorlopig nog niemand gearresteerd.”

1.363 kilogram cocaïne is op de zwarte markt in België 68.150.000 euro waard.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Paul Verbraeken

    En wat word er meegedaan feestje bij de ??????? Lekker