Exclusief voor abonnees

‘Mom-fluencer’ Eva Tuytelaers deelt haar aparte opvoedingsstijl met 34.000 volgers op Instagram: “Ik overweeg om mijn oudste zoon niet naar school te sturen”

Met meer dan 34.000 volgers op Instagram kan je Eva Tuytelaers een influencer noemen. Maar bij Eva geen foto’s van lekker eten, nieuwe outfits of hippe feestjes, wél bijna uitsluitend kiekjes van haar twee zoontjes, Hélder (3) en Mozes (1). De ‘mom-fluencer’ houdt er haar eigen opvoedingsstijl op na, zoals samen met de kindjes in een bed slapen en hen niet naar school sturen, en deelt die met de wereld. “Ik wil ouders motiveren om keuzes te maken die bij je kind passen, en zich niet te veel laten leiden door wat de norm is.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • sara De Ras

    Als zij over alle nodige bekwaamheden/competenties/kennis/vaardigheden beschikt om thuis de kinderen zelf te onderwijzen dan doet ze maar. Of het de kinderen en hun sociale vaardigheden ten goede komt dat betwijfel ik. Speciaal willen doen en volgers hebben, primeert hier precies wel! Ocharme die kinderen en hun kansen in de toekomst...

  • Remus Bogaert

    Je kan uw kinderen aan de haard blijven koesteren natuurlijk ... tot ze Later op een muur lopen als ze in het leven stappen en het mamaatje is er niet meer .... Want dan zullen de kinderen zelf verantwoordelijk zijn en zal het mamaatje van niks weten.