‘Holidays are coming’: legendarische kersttruck van Coca-Cola staat in Antwerpen

De kersttruck van Coca-Cola.
Klaas De Scheirder De kersttruck van Coca-Cola.
De kersttruck van Coca-Cola hield zaterdagmiddag halt in Antwerpen. De legendarische vrachtwagen komt sinds de jaren ‘90 elke kerstperiode op tv voorbij in de commercial van Coca-Cola. Zaterdag stond hij van 13 uur tot 19 uur aan Club Cabane Winter op Linkeroever.

De iconische truck werd wereldberoemd door de reclame op televisie waarbij de truck door dorpen rijdt en die laat oplichten. Het was Club Cabane op Linkeroever die de Kerstman en de truck uitnodigde. Jong en oud kon een foto of selfie nemen met de Kerstman. Het winterdorp met schaatsbaan en overdekte en verwarmde speeltuin is nog open tot 1 maart. De truck is ondertussen alweer vertrokken om een ander dorp te verlichten. Meer info op www.clubcabanewinteredition.be.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Wannes Van De Velde

    Chauffeur moet wel een krak zijn om daar op die parking te geraken.Kan enkel via de wandeldijk als je de paaltjes verwijderd natuurlijk.Niet via de smalle weg en de scherpe bocht naar links.Nu nog eruit geraken.Wel mooi om te zien.