‘De Notenkraker’ en ‘Het Zwanenmeer’ komen opnieuw naar de Elisabethzaal

Het Zwanenmeer
Charkov City Opera & Ballet Het Zwanenmeer
Het Oekraïense Charkov City Opera & Ballet komt weer naar Antwerpen, en dat in januari met de voorstellingen ‘De Notenkraker’ en ‘Het Zwanenmeer’ in de Elisabethzaal. 

Net als de voorbije jaren brengt het gezelschap, goed voor jaarlijks meer dan 150 uitverkochte voorstellingen, opnieuw een bezoek aan de Antwerpse Elisabethzaal. Zondag 15 december 2019 kan je om 15 uur gaan kijken naar ‘De Notenkraker’ en op zondag 12 januari 2020 kan je er om 15 uur terecht voor een opvoering van ‘Het Zwanenmeer’. ‘De Notenkraker’ vertelt het verhaal van Clara Staalboom, met muziek van Tchaikovski, gebracht door het live orkest onder muzikale leiding van Jeroen Weierink. ‘Het Zwanenmeer’, met als absoluut hoogtepunt de meer dan 30 ‘fouettés’ van de Zwarte Zwaan, wordt door de stersolisten van het Charkov City Opera & Ballet op zeer hoog niveau uitgevoerd. 

Tickets voor beide voorstellingen kan je vanaf nu reserveren op www.koninginelisabethzaal.be of 070/79.00.13 (Max. €0,30/Min).
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.