Sanny Varewyck was net zijn opleiding als ambulancier opnieuw aan het volgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sanny Varewyck was net zijn opleiding als ambulancier opnieuw aan het volgen. © rv

Ambulanciers kunnen collega Sanny (34) niet redden: “Een man met een hart van goud waarop je kon rekenen”

Sint-Gillis-WaasHet brandweerkorps van Sint-Gillis-Waas en bij uitbreiding de hele Hulpverleningszone Waasland is in diepe rouw gedompeld na de plotse dood van een jonge brandweerman en ambulancier. Sanny Varewyck, amper 34 jaar, overleed nadat hij plots onwel was geworden. Het waren zijn eigen collega’s die werden opgeroepen om hulp te bieden.

 1. Op zoek naar een unieke teambuilding? Leef je eens een dag uit op de boerderij van de toekomst!
  Merchtem

  Op zoek naar een unieke teambuil­ding? Leef je eens een dag uit op de boerderij van de toekomst!

  Op zoek naar een beestige teambuilding of wil je je met jouw kudde voor een ‘vrijgezellen’ eens uitleven op een boerderij? Dan kan je voortaan terecht op het Koeweidehof in Merchtem. Marijke d’Hertefelt (34) en Bart Vanderstraeten (40), organiseren sinds kort samen met FarmFun de meest unieke teambuildings op hun melkveehoeve. Deelnemers kunnen er doorheen een hele reeks van unieke activiteiten zoals weidegolf, Bumperball en andere farm games niet alleen kennismaken met de Vlaamse melkveehoeve van de toekomst maar vooral unieke momenten beleven met vrienden, familie of tijdens een teambuilding.
 2. Opnieuw hevige brand op leegstaande Stillemans-site, Fluvius redt kraker met ladder uit gebouw
  Zellik

  Opnieuw hevige brand op leegstaan­de Stillemans-si­te, Fluvius redt kraker met ladder uit gebouw

  Opnieuw heeft er een hevige brand gewoed op de gekraakte en leegstaande Stillemans-site in Zellik. Deze keer ontstond er brand in het gebouw in de Jan Tieboutstraat waarin vroeger kantoren gevestigd waren. Volgens buurtbewoners wonen er verschillende mensen in dat gebouw. Niemand raakte gewond. Werknemers van Fluvius die op de site aan het werk waren snelden ter plaatse en haalden met hun ladder een vrouw uit het gebouw. De oorzaak van de brand is onbekend.