Alveringemnaar (60) gewond na crash tegen elektriciteitspaal in Beveren-aan-de-IJzer

De auto kwam tot stilstand tegen een duiker van een weiland na een elektriciteitspaal te hebben geraakt.
Melinda Tahon De auto kwam tot stilstand tegen een duiker van een weiland na een elektriciteitspaal te hebben geraakt.
In de Grensstraat in Beveren-aan-de-IJzer bij Alveringem is zondag rond 17.30 uur een bestuurder gecrasht met zijn wagen. De man moest worden bevrijd door de brandweer omdat hij gekneld zat. 

De bestuurder verloor om ongekende reden de controle over het stuur en crashte tegen een elektriciteitspaal. Die brak en viel om. “Het slachtoffer zat technisch gekneld en kon niet uit zijn wagen. De brandweer moesten hem bevrijden hem en ook de mugheli vloog naar de Grensstraat”, zegt commissaris Toon Fonteyne van de PZ Spoorkin. Het slachtoffer betreft een 60-jarige Alveringemnaar. De man werd opgenomen in het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper. “Achteraf bleken de verwondingen mee te vallen. De man is uiteindelijk lichtgewond geraakt", besluit Fonteyne. Een takeldienst sleepte de auto weg. Fluvius kwam ter plaatse om de elektriciteitspaal te herstellen.

Ook de mugheli vloog naar Alveringem.
Melinda Tahon Ook de mugheli vloog naar Alveringem.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.