Igor Philtjens gaat voluit voor burgemeesterssjerp in Alken

Gedeputeerde schept klaarheid in moeilijke spreidstand

Igor Philtjens Open Vld
RV Igor Philtjens Open Vld
Het is weinigen gegeven maar Igor Philtjens (open Vld) zal waarschijnlijk moeten kiezen tussen gedeputeerde van de provincie Limburg of burgemeester van zijn gemeente Alken. Maanden ontweek Philtjens vakkundig de vraag, maar zondag tijdens een debat tussen de Limburgse lijsttrekkers ging hij overstag en bekende hij kleur. Philtjens gaat voluit voor het burgemeesterschap in Alken.

Als het Amerikaanse TIME Magazine je realisatie aanbeveelt als een van ‘s werelds meest fantastische plekken om nu te bezoeken, dan kunnen we stellen dat je jouw werk goed gedaan hebt. Heel goed. De Limburgse Open Vld wilde zijn gedeputeerde dan ook de volgende zes jaren in het provinciehuis houden. Maar ook in zijn thuisgemeente Alken liggen de kaarten van lijsttrekker Philtjens zeer goed.

Kiezen tussen Alken of de provincie, is kiezen tussen de beste van twee werelden. Maar goed, indien de keuze zich onherroepelijk stelt, dan kies ik voor Alken

Igor Philtjens lijsttrekker voor Alken en provincie Limburg (open VLD)
De door Time Magazine geprezen realisatie van Igor Philtjens (open VLD). Fietsen door het water
Guy van Grinsven/Studiopress BV- De door Time Magazine geprezen realisatie van Igor Philtjens (open VLD). Fietsen door het water
Nog nooit zo spannend

Het luxeprobleem van Philtjens begon vervelend te worden. En dat probleem heeft hij zondag tijdens een debat tussen de Limburgse lijsttrekkers nu zelf opgelost. Philtjens gaat voluit voor het burgemeesterschap in Alken. Te weten dat er tussen de N-VA van huidig burgemeester Marc Penxten en de open Vld van Igor Philtjens maar één zetel verschil is. De verkiezingen in Alken zijn vanaf vandaag nog nooit zo spannend geweest.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • lodewijk maesen

    veel blabla en veel show....resultaat is echter een ballon die snel leegloopt....politiekers die hun BV voelen tja...