Zot van Teralfene organiseert ‘Het Swingerspaleis’

De mannen en vrouwen van Zot van Teralfene zijn niet vies van een hilarisch evenement.
Mozkito De mannen en vrouwen van Zot van Teralfene zijn niet vies van een hilarisch evenement.
De pretvereniging Zot van Teralfene organiseert komend weekend haar eigen Swingpaleis, dat voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot ‘Het Swingerspaleis’. Het gekke event heeft plaats aan de ‘basiliek van Teralfene’.

De inwoners van Teralfene noemen zichzelf ‘De Zotten’ en die naam doen ze komend weekend alle eer aan. In het dorpscentrum heeft dan het jaarlijkse evenement van Zot van Teralfene plaats. Na de ‘Margilympics’ en de ‘Marginhighlandgames’ pakken de organisatoren nu uit met ‘Het Swingerspaleis’. “Het wordt een namiddag vol jolijt”, luidt het. “De deelnemers worden verdeeld in ‘team vrouwen’ en ‘team mannen’. Vervolgens zullen ze onderworpen worden aan diverse muzikale proeven.”

De jongens worden verwacht in het blauw, de meisjes in het roze of verkleed als hun favoriete artiest. “We zorgen voor het nodige spektakel”, beloven de organisatoren. “En op het einde van de namiddag zullen we eindelijk weten welk geslacht het meeste noten op zijn zang heeft.”

Het Swingerspaleis heeft nu zaterdag plaats, van 14 tot 22 uur, op het kerkplein.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.