Nieuwe parking Gildenhuis en jeugdhuis bijna klaar

Parking Gildenhuis
Mozkito Parking Gildenhuis
De parking naast de gemeentelijke cultuurzaal Gildenhuis en jeugdhuis Avilo is zo goed als klaar. De aannemer legt momenteel de laatste hand aan de afwerking. Begin dit jaar besloot het Affligemse gemeentebestuur om de parking op te smukken.

Het Gildenhuis bevindt zich in de Kerkstraat in Hekelgem. De oude parking had een onderlaag in kiezelstenen en gaf een troosteloze aanblik. De gemeente maakte daarom 134.000 euro vrij om de parking volledig te vernieuwen. De kiezels werd afgeschraapt en vervangen door tegels, steentjes en beton. De ondergrond blijft op de meeste plaatsen wel waterdoorlatend. Achteraan de parking werd ook een extra ingang gemaakt voor de begraafplaats die achter het Gildenhuis ligt. Een oude boom werd gerooid en vervangen door jonge exemplaren. 

Het achterste deel van de parking is momenteel nog afgesloten voor wagens. De nieuwe parking telt een twintigtal plaatsen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Axana van Schuylenbergh

    Beste burgemeester zou dat ook mogelijk zijn voor de begraafplaats van essene ? 1 te weing parkeer gelegenheid 2 meer modder dan kiezels en hele diepe putten ....