Exclusief voor abonnees

Na dodelijk ongeval op E40 in Affligem: lange afslagstrook wordt mogelijk verlengd

De afrit van de E40 in Affligem.
Google Streetview De afrit van de E40 in Affligem.
Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) onderzoekt of de afslagstrook van de E40 in Affligem nog langer kan gemaakt worden. Maandagmiddag verloor een 27-jarige motorrijder hier het leven toen hij stond aan te schuiven in een file en aangereden werd door een bestelwagen.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Geert Van Den Eynde

    Dat gaat niet veel aan de situatie wijzigen want het zijn diegenen die zo ver mogelijk proberen te rijden en zich dan in de file proberen te wringen die grotendeels het probleem zijn. Deze staan soms nog half op de rijbaan en de wagens achter hen moeten in de remmen.

  • Stephanie Van Der Stichelen

    zoals gewoonlijk dienen er in België eerst doden te worden betreurd alvorens de bevoegde instantie(s) actie onderneemt. Zoals de verkeerssituatie thv mijn woning, een mensen leven blijkt voor hun minder waard te zijn dan enkel streepjes witte verf. En dan verklaren ze dat ze het ongeval betreuren. De familie en de vrienden van het slachtoffer zijn hier niet mee gediend of getroost.