Lichaam aangetroffen naast E40 bij grote zoekactie naar vermiste persoon

Het labo en een wetsdokter zijn ter plaatse voor verder onderzoek.
Mozkito Het labo en een wetsdokter zijn ter plaatse voor verder onderzoek.
De lokale en federale politie hebben in de berm naast de E40 in Affligem een levenloos lichaam van een vermiste persoon aangetroffen. Het parket heeft het labo en een wetsdokter ter plaatse gestuurd voor verder onderzoek.

Maandagvoormiddag ging in Affligem een grote zoekactie door waarbij de federale politie met onder meer een helikopter en speurhonden ter plaatse kwamen. Verschillende weilanden, bossen, stallen enzovoort werden door de politiemensen doorzocht.

Uiteindelijk werd kort voor de middag een lichaam aangetroffen in de doodlopende Lombeekstraat, net naast de E40 richting Gent. “Het gaat om het lichaam van een vermist persoon”, zegt Gilles Blondeau, dienstdoend procureur des Konings bij het parket Halle-Vilvoorde. “Het labo en een wetsdokter werden aangesteld voor verder onderzoek. Pas na het verslag van de wetsdokter zullen we meer informatie hebben.”

Mozkito

Uit goede bron werd vernomen dat het gaat om A.B., een veertiger uit Denderleeuw, die op 31 januari rond 00.30 uur het laatst werd gezien in de Daalstraat in Teralfene. Het was ook naar hem dat de politie vandaag massaal op zoek was. Er zou naar verluidt geen sprake zijn van criminele feiten. 

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht op het gratis nummer 1813 en www.zelfmoord1813.be.

Een ziekenwagen en een MUG-team kwamen ter plaatse, maar alle hulp kwam helaas te laat.
Mozkito Een ziekenwagen en een MUG-team kwamen ter plaatse, maar alle hulp kwam helaas te laat.
Een ziekenwagen en een MUG-team kwamen ter plaatse, maar alle hulp kwam helaas te laat.
Mozkito Een ziekenwagen en een MUG-team kwamen ter plaatse, maar alle hulp kwam helaas te laat.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Andy Marchal

    Sterkte voor de familie!