Actie zet vader in de bloemetjes

De formulieren zijn beschikbaar aan het onthaal van het administratief centrum.
Lukas De formulieren zijn beschikbaar aan het onthaal van het administratief centrum.
Het gemeentebestuur, Ondernemersgroep Londerzeel, UNIZO en de handelszaken die deelnemen aan de Londerzeelse Kadobon, vieren na Moederdag op zondag 9 juni ook Vaderdag. Inwoners krijgen de kans om via een formulier hun vader speciaal te danken.

Inschrijven kan nog tot maandag 3 juni. Uit de inzendingen worden vier winnaars getrokken die worden verwend op zaterdag 8 juni met een Londerzeelse Kadobon van 25 euro en een leuke attentie.

De formulieren zijn beschikbaar bij de deelnemende handelaars, het onthaal van het administratief centrum en de bib. Ze worden verzameld in kadobonnenboxen die opgesteld staan in de scholen, aan het onthaal in het administratief centrum (Brusselsestraat 25), in Bib Londerzeel (Molenstraat 5) en Bib Malderen (Malderendorp 12). Het formulier kan ook gemaild worden naar economie@londerzeel.be. Ook via het e-loket op www.londerzeel.be kan een vader worden voorgedragen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.