Vriendengroep organiseert opnieuw 'Warmste 24 Uren'

De bezielers van 'De Warmste 24 Uren'. V.L.N.R.: Frank Van der Auwera, Jan Verelst, Rudi Dierckx, Christine Van Put, Marc Van Dyck, Marc Vleugels, Dirk De Herdt en Gert Verschueren.
Foto Ben Conaerts De bezielers van 'De Warmste 24 Uren'. V.L.N.R.: Frank Van der Auwera, Jan Verelst, Rudi Dierckx, Christine Van Put, Marc Van Dyck, Marc Vleugels, Dirk De Herdt en Gert Verschueren.
De vzw 'ACH JA' organiseert het komende weekend opnieuw 'De Warmste 24 Uren', een driedaagse in het teken van 'Music for Life'. De opbrengst van het evenement gaat integraal naar de Kontichse leefboerderij Casa di Mauro.

Net als vorig jaar willen de vrienden van 'ACH JA' zich inzetten voor het goede doel. Van vrijdag 8 tot en met zondag 12 december organiseren ze de tweede editie van 'De Warmste 24 Uren' in zaal De Koekoek. Het concept is grotendeels hetzelfde gebleven, namelijk drie dagen boordevol animo en gezelligheid in het teken van 'Music for Life'.


"We trappen op vrijdagavond om 20 uur af met een kaartprijskamp en een familiequiz", zegt Dirk De Herdt. "Zaterdag kan je tussen 17 en 21 uur paella of barbecue komen eten. Nadien volgen er optredens van Bad Fox en De Nouveau en een dj-set van DJ Mario. Zondag pakken we van 9 tot 13 uur weer uit met ons ontbijt, dat zal worden opgeleukt door enkele verrassingsacts en een schminkartieste."

Dankbaar

De opbrengst van de driedaagse gaat deze keer naar Casa di Mauro, een Kontichse leefboerderij waar mensen met een mentale beperking samenleven en werken. "Na het grote succes van onze eerste editie hopen we om ook nu weer veel bezoekers over de vloer te krijgen", aldus De Herdt. "We zijn alvast dankbaar om te kunnen rekenen op onze vele vrijwilligers."


Het ganse programma van 'De Warmste 24 Uren' is te vinden op de website www.dewarmste24uren.be.


(BCOR)