Spelen en shoppen in Aartselaar

Het belooft een drukke zondag te worden in het centrum van Aartselaar. Terwijl de jeugd zich kan uitleven op de Jeugddag, organiseert handelsvereniging ATA haar herfsthappening.


De jaarlijkse Jeugddag is intussen een vaste waarde geworden in Aartselaar. De jeugdraad en jeugddienst hebben samen met de gemeentelijke bibliotheek, de cultuurdienst en IBO Robbedoes een dagprogramma in elkaar gestoken voor kinderen van 2 tot 16 jaar. Van 13 tot 17 uur zullen verschillende gemeentelocaties omgetoverd worden tot een speelparadijs voor klein en groot. Het thema van deze editie is 'Kermis op straat'.


"Je kan terecht bij IBO Robbedoes, de speelplaatsen van Cade, CC 't Aambeeld, de parking van het CC en onze bibliotheek", zegt schepen van Jeugd Mark Vanhecke (N-VA).


Terwijl de jeugd kan ravotten op de Jeugddag, kunnen de ouders gaan shoppen in het handelscentrum. Een groot deel van de lokale handelaars biedt speciale acties en mooie kortingen aan. Op de website www.ata-aartselaar.be zijn de deelnemende winkels terug te vinden. (BCOR)