Lezing over schrijver Thomas Mann

Thomas Mann in 1930 voor zijn vakantiehuis in Litouwen. Rechts van hem zoon Michael, daarnaast dochter Elisabeth.
© belga Thomas Mann in 1930 voor zijn vakantiehuis in Litouwen. Rechts van hem zoon Michael, daarnaast dochter Elisabeth.

Het Davidsfonds Aartselaar organiseert op dinsdag 28 mei een lezing over de Duitse schrijver Thomas Mann. Joris Van Staeyen, germanist, vertelt over de ideeënwereld van de personages uit het boek ‘De Toverberg’.

“De oudste kinderen van Thomas Mann noemden hun vader ‘de tovenaar’”, klinkt het. “Betovering en verleiding, zowel op artistiek, filosofisch, maatschappelijk als politiek vlak zijn inderdaad de rode draad door het leven en werk van de Nobelprijswinnaar.”

De voordracht vindt plaats om 20 uur in CC ’t Aambeeld. Tickets kosten 8 euro en zijn te reserveren via tel. 0478 96 33 99 of davidsfonds.aartselaar@hotmail.com.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.