Langs deze weg wil je niet geflitst worden...

Flitspalendepot aan de Kontichsesteenweg in Aartselaar.
James Arthur Flitspalendepot aan de Kontichsesteenweg in Aartselaar.
Chauffeurs zijn vast en zeker op hun hoede als ze dezer dagen door de Kontichsesteenweg in Aartselaar rijden. Het lijkt wel alsof de lokale politie alle zeilen heeft bijgezet om snelheidsduivels te klissen. 

Wie er toch te hard op het gaspedaal drukt, moet echter niet noodzakelijk een boete verwachten: de flitspalen zijn niet actief. Ze staan opgesteld op de privéterreinen van ENGIE Fabricom, een bedrijf dat onder meer gespecialiseerd is in apparatuur voor verkeershandhaving. Maar wellicht dat je de palen binnenkort dus wél ergens langs de openbare weg in actie zal kunnen zien.
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • joan edi

  Niemand wil geflitst worden. nergens

 • Eerdekens Mathieu

  Ze zijn meer waard als vogelkastje, waarom zijn naaste beboeten, waarom moet dat loonzakje leeg.

 • Tony Van der Heyden

  Misschien kopen als belegging. Ze renderen immers beter als de beste aandelen en zijn in de kortste keren hun gewicht in goud waard.

 • Otto-Jan Rongewaard

  Het overgrote deel van de snelheidscontroles en controles op verkeerslichten werkt niet. Het wordt tijd dat ze allemaal geactiveerd worden zodat de verkeersregels gehandhaafd worden. Dat zal de alleenheerschappij en de agressie van automobilisten een beetje temperen.

 • Anne Luyten

  Dat ze al die palen maar gebruiken voor het centrum van Aartselaar waar niemand zich houdt aan de zone 30 en 50!