Laatste tickets voor filmvertoning ‘Mamma Mia 2’

De cast van ‘Mamma Mia 2', met onder meer  Cher, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Pierce Brosnan en Julie Walters.
Photo News De cast van ‘Mamma Mia 2', met onder meer Cher, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Pierce Brosnan en Julie Walters.

CC ’t Aambeeld vertoont op maandag 11 februari de muzikale komedie ‘Mamma Mia 2’. Tien jaar na het succes van de originele ‘Mammia Mia’-film, werd beslist een vervolg te maken. In de cast herken je onder meer Pierce Brosnan, Meryl Streep en Cher. Zij laten opnieuw de hits van ABBA herleven.

De vertoningen vinden plaats om 14.15 en om 20.15 uur. In de pauze kan je genieten van een drankje en een hapje. De middagvoorstelling is reeds uitverkocht, maar voor de avondvoorstelling zijn er nog plaatsen beschikbaar. Tickets kosten 6 euro en zijn te bestellen via de website www.cultureelcentrumaartselaar.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.