Gezinsbond start met breicafé

In het breicafé ga je aan de slag met naald en wol.
Copyright : Geert De Rycke In het breicafé ga je aan de slag met naald en wol.

Met de winter voor de deur gaat de Gezinsbond van Aartselaar weer van start met haar tweewekelijkse breicafé. Geïnteresseerden kunnen daar een sjaal, trui of ander accessoire leren breien, onder begeleiding van Greta Van Reeth. Zij had jarenlang een breiwinkel in Boom en gaf al aan velen haar enthousiasme voor het breien door.

“Breien is erg gezellig en weer helemaal in de mode”, zegt ze. “Terwijl je werkt aan je breiwerk en geniet van een drankje, maak je een praatje met je medebreisters. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.”

Er wordt tien dinsdagavonden tweewekelijks van 19.30 tot 22 uur gebreid in sportcafé De Ark, te beginnen vanaf dinsdag 12 november. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven en kiest zelf welke data je komt. Deelname kost 5 euro per avond, leden van de Gezinsbond en van Femma betalen 3 euro.




1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Helene Van der Heyden

    Fantastisch initiatief.Als slechtziende zou ik graag naar zo iets gaan kan breien maar bij steek laten vallen bv probleem.Spijtig genoeg bestaan er voor visiueel gehandicapte geen zinvolle hobby