Film, fotoshoot en verkleedfeestje: CC ‘t Aambeeld organiseert ‘Scary Halloween Night’

CC ‘t Aambeeld viert Halloween.
iStock CC ‘t Aambeeld viert Halloween.
Naar jaarlijkse gewoonte kan iedereen vanaf 10 jaar met Halloween weer komen griezelen in CC ’t Aambeeld. Het cultureel centrum vormt op donderdag 31 oktober het decor voor een ‘Scary Halloween Night’.

Bezoekers krijgen er de mysterieuze film ‘Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’ voorgeschoteld, een donker sprookje van Tim Burton. In deze familiefilm treft Jake zijn opa dood aan, de ogen uit zijn hoofd gerukt. De zoektocht naar de dader leidt de jongen naar Miss Peregrine, een bijzondere dame die de tijd kan manipuleren. Zij heeft een bende bijzondere kinderen onder haar hoede die ze koste wat kost moet beschermen tegen het kwaad.

Voor en na de film kan je in de foyer terecht voor een gezellig griezelfeestje. Wie wil, mag verkleed komen. Iedereen kan zich aan de make-upstand laten schminken tot een griezelbeest. Nadien kan je jezelf laten vereeuwigen op papier tijdens de ‘Scary Graveyard Fotoshoot’. Ten slotte kan je een bezoekje brengen aan het spookhuis, de afsluiter van een bloedstollende avond.

De ‘Scary Halloween Night’ start om 18.30 uur. De film begint om 19.30 uur. Tickets kosten 5 euro, inclusief een hotdog.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.