Circus Ronaldo palmt Laar in

'Swing', de nieuwe show van Circus Ronaldo.
Benny De Grove 'Swing', de nieuwe show van Circus Ronaldo.
Het Laar wordt deze week ingepalmd door de grote circustent van Circus Ronaldo. Van woensdag 7 tot en met zondag 11 november komen daar 1.200 inwoners van de regio kijken naar de nieuwste circusshow ‘Swing’.

Bezoekers van ‘Swing’ worden meegevoerd naar de sfeer van de jaren ’40 en mogen zich verwachten aan een grote scheut cabaret met een vleugje variété en een toets commedia dell’arte. In totaal staan er vier voorstellingen gepland, telkens voor een uitverkochte tent met 300 toeschouwers: op woensdag, donderdag en vrijdag om 20.15 uur en op zondag om 19 uur.

De programmatie is een samenwerking tussen de gemeenten Aartselaar, Boom, Edegem, Hemiksem, Kontich, Lint, Mortsel, Niel en Schelle. Twee jaar geleden haalden ze Circus Ronaldo ook al naar onze regio met ‘Fidelis Fortibus’, dat toen werd opgevoerd in Boechout. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.