ATG speelt ‘In de sacoche’

De repetities van 'In de Sacoche'.
RV De repetities van 'In de Sacoche'.

Het Aartselaars Toneelgezelschap (ATG) pakt uit met een nieuw toneelstuk. ‘In de sacoche’, een klucht van Pol Anrys, gaat over een brave man die een schoenmakerij uitbaat en die via het internet een vrouw heeft gevonden. Maar zodra ze getrouwd zijn, blijkt zijn echtgenote een hoogmoedig en hebzuchtig kreng te zijn die enkel uit is op zijn centen.

In een regie van Anita Callebaut spelen Chris Van Deyck, Vera Vanderheyden, Sonja Fierens, Gilberte Smet, Paul Van Hal, Lieve Willaerts, Chantal Van Den Eede, Glenn Ver Cammen, Maarten Van Dyck, Marijke Vandebroeck, Camiel Mortier en Lieve Van Sluijs.

De opvoeringen vinden plaats op vrijdag 26 april, zaterdag 27 april en zondag 28 april, telkens om 20.15 uur in CC ’t Aambeeld. Op zondag is er ook een matineevoorstelling om 14.30 uur. Tickets kosten 9,5 euro en zijn te bestellen via tel. 03 877 28 75.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.