Aartselaar geniet van zonovergoten jaarmarktdag

Bezoekers genieten van een zonovergoten jaarmarkt.
Benoit De Freine Bezoekers genieten van een zonovergoten jaarmarkt.
Het centrum van Aartselaar stond vandaag helemaal in het teken van de jaarmarkt. Mede dankzij het prachtige zomerweer werd het opnieuw een meer dan geslaagde editie.

Al van ’s ochtends kwam een massa volk naar de Kapellestraat, Hoevelei, Carillolei en het Laar afgezakt om de geiten, schapen, koeien, ezels en paarden van de veeprijskamp te gaan bewonderen. De jaarmarkt zelf telde deze keer ongeveer zeventig standhouders, waaronder een heel aantal lokale verenigingen. Het Klein Laar werd dan weer omgetoverd tot familieplein, met voorstellingen en activiteiten voor het hele gezin. Wie liever de zon vermeed, kon terecht in het nostalgisch café De Drie Hoefijzers op de parking van de muziekschool, dat werd uitgebaat door de heemkring en de vzw ACH JA. Daar werd niet alleen allerlei lekkers geserveerd, maar waren ook oude foto’s en filmpjes te bezichtigen.

De standjes op de jaarmarkt.
Benoit De Freine De standjes op de jaarmarkt.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.