A12 richting Brussel weer vrij in Aartselaar na gaslek

Vlaams Verkeerscentrum
Het Vlaams Verkeerscentrum waarschuwde vanmorgen dat de A12 in Aartselaar volledig dicht was in de richting van Brussel door een gaslek. “Het verkeer is stilgevallen over ruim 3 kilometer!”, liet Peter Bruyninckx van het Verkeerscentrum op Twitter weten. Ongeveer een half uur later werd de snelweg weer vrijgegeven.

De A12 Antwerpen-Brussel raakte omstreeks 10.45 uur volledig afgesloten ter hoogte van Aartselaar. Er was een gaslek ontstaan nadat bij de werkzaamheden die er aan de gang zijn voor de aanleg van extra opstelstroken een gasleiding werd geraakt.

Het verkeer op zowel de A12 als de parallelle Boomsesteenweg (N177) kon vanuit Antwerpen slechts tot het kruispunt van de Guido Gezellestraat en Helststraat rijden. Het Verkeerscentrum raadt aan om over langere afstand naar Brussel voorlopig voor de E19 te kiezen. De rijbaan richting Antwerpen is wel volledig vrij, maar daar moet het verkeer rekening houden met een kijkfile. 

De A12 in Aartselaar was deze voormiddag volledig dicht in de richting van Brussel door een gaslek.
Marc De Roeck De A12 in Aartselaar was deze voormiddag volledig dicht in de richting van Brussel door een gaslek.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.