Vrouw die man mes in de ruk stak vrijdag voor raadkamer

Het Kapitein Gilsonplein in Aarschot waar de steekpartij plaatsvond.
KRISTIEN BOLLEN Het Kapitein Gilsonplein in Aarschot waar de steekpartij plaatsvond.
De 55-jarige Laylo S. uit Aarschot, die dit weekend is opgepakt voor een steekpartij, verschijnt vrijdag voor de Leuvense raadkamer. 

Normaal gezien moest ze dinsdag verschijnen maar door een staking van het gevangenispersoneel werden er geen gedetineerden overgebracht. “Haar raadsman heeft uitstel gevraagd en gekregen omdat er geen overbrenging kon gebeuren door de staking”, reageert parketwoordvoerster Sarah Callewaert. Politie Aarschot kreeg zaterdag rond 6 uur een melding van de 100-centrale omdat een 39-jarige man aan het Kapitein Gilsonplein in Aarschot was neergestoken. De vriendin van de man had met een mes in zijn rug geplant. Het slachtoffer werd overgebracht naar het UZ Gasthuisberg in Leuven, maar kon daags nadien het ziekenhuis verlaten. Het parket vorderde een gerechtelijk onderzoek voor poging doodslag. Vrijdag wordt beslist of Laylo S. aangehouden blijft. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.