Volkstoeloop voor Coca Cola-kersttruck

De kersttruck van Coca Cola in de Theo De Beckerstraat kreeg zondagnamiddag 5.000 kijklustigen te verwerken. Een uur moest je aanschuiven om de Colakerstman te bezoeken. De file strekte tot een eind in de Diestsestraat. Blijkbaar hadden velen het ervoor over. “Dit is onze kans om hem eens in het echt te zien. Normaal komt hij enkel in grote steden als Antwerpen”, klinkt het. 
De Coca Colatruck kreeg veel belangstelling.
Tom Van de Weyer De Coca Colatruck kreeg veel belangstelling.
Aanschuiven van aan de Grote Markt en de Diestsestraat...
Tom Van de Weyer Aanschuiven van aan de Grote Markt en de Diestsestraat...
... tot aan de truck...
Tom Van de Weyer ... tot aan de truck...
... om eventjes binnen te piepen bij de Kerstman.
Tom Van de Weyer ... om eventjes binnen te piepen bij de Kerstman.

“Drie jaar hebben we erop moeten wachten, maar de gegeerde truck is dan eindelijk naar Aarschot gekomen”, zegt een tevreden Lily Schrijvers namens de lokale handelaars. “Dit is het slotstuk van onze campagne. Het Winterfeest heeft de voorbije twee weken 13.000 bezoekers geteld. Maandag sluiten we af met het nieuwjaarszingen in het centrum.” Om 22 uur wordt op de Grote Markt de jaarwisseling gevierd vanaf 22 uur met een optreden van ‘De Nuttelozen van de nacht’. Na het aftelmoment zet dj Lobel het nachtelijk feest verder.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.