Valerie Reekmans nieuwe voorzitster N-VA

Bob D'hoedt en Valerie Reekmans
RV Bob D'hoedt en Valerie Reekmans

Valerie Reekmans is de nieuwe voorzitster van N-VA in Aarschot. Ze volgt Bob D’hoedt op. Reekmans werd unaniem verkozen.

Valerie werkte tot voor kort als adviseur welzijn, gezin, armoedebestrijding en gelijke kansen op de studiedienst van N-VA. Kort na haar verhuis naar Aarschot, sloot ze zich aan bij de lokale afdeling en sinds januari zetelt ze als raadslid in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst.

“Lokale verankering, een samenhangende bestuursploeg die haar leden betrekt en een afdeling die zich met haar eigen verhaal blijft onderscheiden van de andere partijen, dat vormt het recept voor de komende jaren”, aldus Valerie.

Gemeenteraadslid Bart Dehaes werd opnieuw verkozen tot ondervoorzitter. Bob D’hoedt heeft het volste vertrouwen in zijn opvolger. “Als jonge papa van een tweeling besloot ik de fakkel door te geven.” Hij blijft zich wel engageren als bestuurslid.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.