Station opstapplaats voor TW Classic, maar parking uitzonderlijk betalend

Van aan het station in Aarschot rijden er pendelbussen naar de festivalzone.
Bollen Van aan het station in Aarschot rijden er pendelbussen naar de festivalzone.

Het station van Aarschot is nu zondag 14 juli een van de opstapplaatsen waar je de bus naar TW Classic kan nemen. Je kan zowel via het station van Aarschot als het station van Leuven naar TW Classic reizen. Vanuit beide stations rijden er pendelbussen naar de festivalzone.

Tijdens TW Classic rijden bussen van De Lijn permanent van de stations van Leuven en Aarschot naar Werchter en terug. Een enkele rit duurt ongeveer 15 minuten.

Vanuit Leuven en Aarschot vertrekken de bussen vanaf 10 uur ’s morgens naar het festivalterrein. De bussen rijden van en naar de festivalweide tot 2 uur ’s nachts, maar tussen 19 uur en 23 uur is de frequentie lager. Dan moet je mogelijk wat langer wachten op je bus.

E-ticket

De meest groene en gezellige reis maak je met de trein. Speciaal voor TW Classic pakt NMBS uit met een e-treinbiljet. Daarmee rijd je voor 19 euro in tweede klas naar Leuven of Aarschot, ongeacht je vertrekplaats. Na het festival kan je daarmee ook weer naar huis met een van de nachttreinen. De busreis van en naar de weide is in de prijs inbegrepen. Het e-ticket is te koop via www.nmbs.be/twclassic. Meer info: www.twclassic.be/nl/info/heen-en-weer.

Houd er rekening mee dat de stationsparkings aan de Nieuwlandlaan en de Leuvensesteenweg in Aarschot op zondag 14 juli en in de nacht van zondag 14 op maandag 15 juli uitzonderlijk betalend zullen zijn.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.