Pelgrims en Paglialunga kandidaat bij komende verkiezingen

Nele Pelgrims en Mattias Paglialunga
RV Nele Pelgrims en Mattias Paglialunga

Nele Pelgrims krijgt de achtste plaats op de lijst voor het Vlaamse Parlement, Mattias Paglialunga is kandidaat op de derde opvolgersplaats voor de Kamer. “CD&V Aarschot zet daarmee in op twee talentvolle dertigers, elk met hun eigen deskundigheid en achtergrond”, klinkt het. De verkiezingen vinden plaats op 26 mei 2019.

Politiek was bij Nele Pelgrims nooit ver weg. Zowel haar vader Herman als opa Jos zijn bekende namen in de lokale politiek. Pelgrims is bovendien medewerkster van Vlaams Volksvertegenwoordiger Katrien Partyka. Zo staat ze heel kort bij het beleid binnen het Vlaamse landschap.

Mattias Paglialunga verdiende zijn strepen tijdens de vorige legislatuur. Zijn prioriteit op federaal vlak is een gezonde levensomgeving, met aandacht voor kwetsbare personen.

“CD&V Aarschot wil de sterke lijsten in Vlaams-Brabant mee ondersteunen en hoopt dat er extra kan ingezet worden op meer levenskwaliteit voor iedereen. Met veel passie en bezieling zullen Nele en Mattias zich smijten op de weg vooruit!”, klinkt het.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.