Laat je verwennen op hoogdag Bib op zaterdag 6 oktober

Medewerkers Bib staan paraat voor de Hoogdag.
stad aarschot-repro bollen Medewerkers Bib staan paraat voor de Hoogdag.
De jaarlijkse Hoogdag van de bib geeft op een feestelijke manier het startschot voor een week vol bib-plezier. Tijdens de Hoogdag op zaterdag 6 oktober trakteert de bib haar bezoekers op een drankje en lekkere zelfgebakken wafels. Bovendien verwent ze alle kinderen met leuke activiteiten, wordt de verkoop van afgevoerde boeken en cd’s geopend en maakt ze de winnaars van de vakantiefotowedstrijd bekend.

Voorleesfeest, gek kapsalon en verkoophoekje

Leo de Bibliotheekleeuw maakt het voorlezen extra leuk. Twee uur lang, tussen 14 en 16 uur, zijn alle kinderen van 3 tot 8 jaar welkom in het vertelhoekje. De voorlezers hebben heel wat spannende verhaaltjes in petto en maken er een echte beleving van met het kamishibai theater.

De gekke kappers van de organisatie Kip Van Troje betoveren je met een grappig, eigenaardig, feestelijk, kunstzinnig of donzig kapsel. Deze kakelende babbelaars laten iedereen meegenieten. Je hoort gedichten, kan meezingen met de staartjes-rap, luistert naar verhaaltjes of speelt mee met een knip-en-krol-woordspel. Heb je graag een foto van je kapsel? Hou dan onze Facebookpagina in de gaten!

Verder opent de bib op de Hoogdag een verkoophoekje. Alle boeken en cd’s zijn te koop aan spotprijzen. Wees er snel bij om je slag te slaan!

Opnieuw een succesvolle vakantiefotowedstrijd

Van juli tot september konden de lezers van de bib hun creatiefste boekengezichtfoto’s doorsturen. De resultaten zijn beslist de moeite waard. Benieuwd? Tot het einde van de maand kan je alle foto’s bewonderen in de bib. Een deskundige jury had de moeilijke taak uit de vele inzendingen een winnaar te kiezen. Wie het geworden is, verklappen we op zaterdag 6 oktober om 14 uur.

Een week vol voordelen

Na de Hoogdag is het feest nog niet voorbij. Nog tot 14 oktober kunnen de bezoekers van de bib genieten van een aantal voordelen. Zo kan elke lener één gratis film ontlenen en blijft de koopjeshoek de hele week open. Daarbovenop is het hét moment om je klant te maken bij de bib. Nieuwe leners hoeven immers geen lidgeld te betalen voor het daaropvolgende jaar.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.