HAP Foodtruckfestival strijkt neer in het stadspark

HAP festival komt naar Aarschot
Bollen HAP festival komt naar Aarschot
Op 2, 3 en 4 augustus komt het HAP Foodtruckfestival de lekkerbekken weer verwennen in Aarschot. Zo’n 25 mobiele keukentjes en foodtrucks toveren het stadspark om tot één groot openluchtrestaurant. 

HAP brengt showcooking op een hoog niveau: gerechten uit ontelbare wereldkeukens worden je hapklaar aangeboden. Vanaf het moment dat je het gezellige Stadspark binnenwandelt, worden al je zintuigen geprikkeld. Niet alleen de smaakpapillen komen aan bod. Er is ook muziek die voor de nodige ambiance zorgt. Als de nacht valt, toveren duizenden lichtjes het park om tot een sfeervol geheel. Ook voor de kleinste ‘happers’ is er animatie en entertainment.

Aan de bar vind je een rijk aanbod van wijnen die naadloos aansluiten bij de geserveerde gerechten. Verder is er een trendy bar waar overheerlijke gin-tonics en cocktails worden bereid. Bierliefhebbers kunnen dan weer genieten van 8 Belgische speciaalbieren in een authentiek cafeetje. Gezellige zithoekjes, picknickdekens en betoverende lichtjes maken de ervaring helemaal af. HAP streeft bovendien naar een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk. Ze willen kampioen worden in afvalvermijding, -sortering en -verwerking. De nadruk ligt op duurzaamheid en ecologie.

Iedereen is van harte welkom op vrijdag van 16 tot 24 uur, op zaterdag van 12 tot 24 uur en zondag van 12 tot 22 uur. De toegang is gratis. Neem zeker een kijkje op www.hapfestival.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.